Tutkimuskäynti 2

Vähä meni taas aikaa et sain aikaseks kirjottaa tänne!
Eli siis toinen TAYSissa oli 24.9. Siellä oli sellanen "koko päivän" tutkimuskäynti eli siis oltiin äiten kanssa siellä n. yheksästä yhteen.

Ensiks tavattiin tutkimuksessa kokoajan tästäedespäin läsnäoleva nuorisopsykologi ja lääkäri. Sitte lähin yksinäni sen lääkärin kans jutteleen ja äite jäi psykologin ja sairaanhoitajan juttusille siks ajaks.
Lääkärin kans puhuttiin kaikkee mun elämästä ja se kyseli kaikkee aika yksityiskohtasestikin... Tavallaan oli ahdistavaa sellanen "tenttaus", mut työtähän se vaan teki ja täytyy noitten tuolla aika paljo kysellä ja tietää kaikkee, et mulle osataan tän tutkimuksen jälkeen diagnoosi prosessin suhteen tehä. Tältä lääkäriltä jäi vähän sellanen "peloteltu" olo koko prosessia kohtaan, mut ei tää nyt yhen lääkärin mielipiteisiin kaadu! Juttelin puol kahteentoista asti sen lääkärin kans ja sit käytiin sairaanhoitajan kans syömässä.

Kaheltatoista sit menin sen psykologin vastaanotolle ja äite oli vuorostaan jutulla lääkärin kans. Psykologi kyseli kans aika paljon samoja asioita kun lääkärikin, mut tää psykologi oli huomattavasti mukavempi tyyppi! Se oli sellanen rento vanha mies ja se ei pelotellu mua koko prosessilla niin paljoo, kun se lääkäri. Ku oltiin juteltu tän psykologin kans vähä aikaa, niin tein pari sellasta kyselylomaketta, joissa kyseltiin ihan kaikkee. (tälläsiä kyselyitä ja psykologin vastaanotolla myös pitää transsukupuolisuuden diagnosointitutkimuksis käydä, et ne saa varmuuden et mun väärässä sukupuolessa itteni tuntemine ei johdu mistään mielenterveys ongelmasta yms.) Sitten ku ne kyselyt oli täytetty niin kello alko oleen niin paljo, että en kerenny kolmatta kyselyy tehä siel enää, vaan sain sen mukaan kotiin täytettäväks. Tää viimenen kysely oli sellanen mukava 566 kohdan lomake...sitä oli mielenkiintosta täyttää ja kysymykset oli välillä niin outoja, et täyty jäädä miettiin, et mitä niil meinataan.

Mutta siis kaikinpuolin käynti meni hyvin ja ootan taas ens käyntiä!


Loppuun taas selfie tutkimuspäivältä!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ohi on!

Neljä viikkoa leikkauksesta

Leikkauspäivä ja seuraava päivä