Neljä viikkoa leikkauksesta

Tänään tulikin jo sitten neljä viikkoa leikkauksesta! Toipuminen on sujunut nyt viimesen viikon aikana oikeestaa vaan hyvin ja mitään vastaoinkäymisiä ei oo enää tullu.

Haavat nännien ympärillä on parantunu entisestään ja iho on kasvanu ehjäks molempien nännien ympäriltä oikeestaan kokonaan. Viime viikolla haavojen päällä oli paikoittain vielä rupea jonkin verran, mut nyt noissa ei oo rupeekaan enää oikeestaan ollenkaa. Enää ei oo myöskään mitään vuotoja haavoista tullut edes vasemmasta nännistä.
Ainoo mikä noissa on nyt enää niin satunneisesti töröttää jotain tikkien langan pätkiä haavojen kohdalta, mut ne siitä irtoilee ajan kans ku tikit kunnolla sulaa. Ympärillä se rypytys noissa vielä nyt erottuu ihan hyvin, mut seki on tasottunu entisestään vaan lisää.
Molemmat nännit on nyt oikeestaan jo saman väriset ja muutenkin ne näyttää tosi terveiltä. Tuntoo niissä ei oo kummassakaan oikein kyl edelleenkään, vaikka kuinka nipistelee.
Nännien ympärillä ois kuulunu nyt pitää niitä teippejä koko tän neljän viikon ajan, mut jätin ne teipit pois jo muutama päivä sitte. Jotenki noi haavat alko oleen sen näköset et ne teipit oli vähän turhat siinä.

Viime viikon sairaalareissun jälkeen jäi mulle kipulääkityksestä käyttöön vaan Panadol, jota vähensin jo silleen et otin sitä vaan aamuin ja illoin. Nyt oon jo muutaman päivän ajan ottanu sitäki vaan puolikkaan iltasin ja nyt kelasin jättää sen jo kokonaan pois, koska kipuja ei oikeestaan oo enää ollenkaan.
Ainoot kivut mitä esiintyy niin on kun mahallaan makaa ja siinä liikahtelee, mutta näidenkin kipujen kanssa pystyy olemaan kun asentoa vaihtelee hissukseen. Nyt oon siis päässy nukkumaan jo mahaltaankin useempana yönä ja nukkuminen on sujunu tästä johtuen entistä paremmin ku on sellanen asento missä oon tottunu aina nukkumaan.

Tällä viikolla oon oikeestaan pystyny "elään normaalisti" jo ja en enää oo jaksanu niin paljoo miettiä ees mitään nostorajotuksia. Ei toi rintakehä oo kyllä kipeytyny ees mistään et en oo nähny enää syytä sille et oisin niin tarkka ja varovainen. Oon myös kokeillu tällä viikolla varovasti esim. tehä punnerruksia tai lankuttanu ihan testatakseni miltä rintakehässä tuntuu ja ei näistäkää oo mitään kipuja tullu tai oo tuntunu pahalta.

Nyt sitten homma jatkuu niin et sairaslomakin loppuu tän viikon perjantaina ja jatkossa kirjottelen toipumisesta joskus sitten kun tulee sellanen sopiva väli.
Kaiken kaikkiaan noista parista vastoinkäymisestä huolimatta on tää sairasloma ja toipuminen menny ihan mukavasti. Joskus silloin heti leikkauksen jälkeen ja oikeestaan viime viikollakaan vielä en ois uskonu et mulla ois tällä hetkellä jo näin hyvä olo toipumisen suhteen!





Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Puolentoista vuoden hiljaiselon päätös

Phalloplastian esikäynti ja ajatuksia tulevasta

Leikkaus siirtyy karvojen takia