Tutkimuskäynti 3

Viimeks kävin tutkimuksis viime keskiviikkona eli 12.11.
Aluks kävin b-kromosomi laboratoriokokees. Sen tarkotuksena on tutkia Kliinisten löydösten perusteella herännyt epäily kromosomipoikkeavuudesta. Eli toisinsanoen katotaan onko mulla miehen vai naisen kromosomisto. Todennäkösesti naisen, mutta toi pitää kaikesta huolimatta tutkia. Tulokset ei kummiskaa vaikuta jatkoo ajatellen, eli periaattees vähän mun mielestä turha juttu. Tulosten perusteella sit vaan tiietään mitä hormonihoitoja yms. voidaan alottaa hetken päästä.
Ton laboratoriakokeen jälkeen menin kaheks tunniks psykologin vastaanotolle. Siel tehtiin kaikkia aika naurettavanki olosia testejä ja juteltiin kaikkee. Psykologi on onneks sellanen rento ja hauska vanha mies ja ei siel tylsää ainakaa ollu! Lopuks sitten sovittiin uus käynti tammikuulle ja silloin se psykologi tekee yhteenvedon näistä parista käynnistä. Sen jälkeen sitte kai saatetaan alkaa kattoon prosessin eteenpäin viemistä!
Tän käynnin jälkeen ei ollu enää niin toivoton olo ku viime käynnin jälkeen, tuntuu et vihdoin asiat oikeesti menee eteenpäi!

 
Loppuun taas kuvaa parin viikon takaa!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Puolentoista vuoden hiljaiselon päätös

Phalloplastian esikäynti ja ajatuksia tulevasta

Leikkaus siirtyy karvojen takia