Tutkumuskäynti 4

Nyt on vähä jääny tää tänne kirjottelu, mut siis olin 7. päivä viimestä kertaa psykologin vastaanotolla! Tällä kertaa tehtiin enää yhteenveto aiemmilla käynneilla käydyistä asioista ja testeistä.
Aiemmilla kerroilla tehdyt testit tuntu aina niitä tehdessä lapselliselta pelleilyltä suoraan sanottuna ja en olis uskonu et niillä saa ihmisen luonteesta ja ajatusmaailmasta mitään pätevää selville. Mut olin väärässä! Vaik noi käynnit psykologilla on ollu mun mielestä turhia, niin silti oli kiva kuunnella, kun tää psykologi kerto nyt viimesellä kerralla eri testien pohjalta et millanen ihminen oon. Ja vielä ihan oikeita piirteitä musta se oli saanu niillä testeillänsä selville ja oli tavallaan huvittavaa kuunnella kun se kerto niitä tuloksia!
Pääasia kummiskin oli tällä viimesellä käynnillä, että mulla ei todettu olevan mitään häikkää korvien välissä, josta tää sukupuoli asia johtuis! Ihan normaaliks ja täysjärkiseks psykologi mut luokitteli!

Tästä edespäin tää tutkimusvaihe jatkuu muutamilla lääkärin ja sairaanhoitajan yhteisillä vastaanotoilla. Seuraava käynti oli laitettu vasta huhtikuulle, joka on mun mielestä vähän turhan pitkän ajan päästä vasta, mut eipä täs muuta voi ku oottaa!

Loppuun taas selfie! Minä 17v. -instakuva!

Kommentit

 1. Heh. Löysin sun blogin sattumalta. En kai mä oo eka kommentoija täällä? O.o Mielenkiintoisesti me oltiin samana päivänä käymässä TAYS:lla ja mullakin oli kyseisenä päivänä viimeinen psykologikäynti. Mä en kuitenkaan saanut mitään hienoja selostuksia mun luonteesta. Minkäslaista juttua sait kuulla, jos vielä muistat? :)

  Jotenkin jännä, et sulla on seuraava käynti vasta huhtikuussa ja mulla jo parin päivän päästä. :o

  PS. Sait juuri yhden lukijan. n_n

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastasin tähän jo muutama päivä sit mut ei se näköjään tänne asti tullu :o
   Mutta siis en muista paljoo mitää tarkemmin enää et mitä puhuttiin sen psykologin kans. Outoo et toiset pääee noin pienen ajan päästä jo seuraavalle käynnille ja ite oon joutunu oottaan monta kuukautta :o

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ohi on!

Neljä viikkoa leikkauksesta

Leikkauspäivä ja seuraava päivä