Ensimmäinen vuosi täynnä ja nimi vaihtoon!

Tajusin tossa, että tulee vuos siitä, kun menin terkkarille puhumaan lähetteestä transsukupuolisuuden diagnosointitutkimuksiin. Vuosi menny tosi nopeesti ja on täs tapahtunukki aika paljon edistystä, vaik välillä tuntuukin et asiat ei etene. Ei välttämättä ulkopuolisen näkökulmasta niin paljoo oo mitään muutosta välttämättä, mut ite huomaan tosi paljon edistystä.
Tän vuoden aikana musta on ehkä tullu rohkeempi ja avoimempi. Uskallan olla helpommin oma itteni tälläsenä kun oon nyt. Oon myös muuttunu vuodes ulkonäöllisesti jonkuverran.
Siinä ensin meitsi vuos sitten ja toinen kuva musta nyt!Tässä ei oo nyt sen tammikuun jälkeen ollu käyntejä Taysissa, mutta 1. päivä on se seuraava käynti, jossa tapaan sairaanhoitajan ja lääkärin. En sit tiä mitä siel tapahtuu, mut toivon et pikkuhiljaa alettais sitä itse diagnoosia suunnitteleen.
Perjantaina laitettiin äidin kans postiin hakemus etunimen muutoksesta, joka siis vaihtuu Sipeksi ainakin nyt toistaiseks. Nimen vaihto tuli nyt jotenkin luontevasti ajankohtaseks, koska ajokorttiin en halua tämänhetkistä nimeäni. Todennäköisesti nimi vaihdetaan vielä tulevaisuudessa ihan kunnon miehen nimeks ja siitäkin tulevasta nimestä puhuttiin jo äidin kans. Haluun et äidillä on vähän päätösvaltaa lapsensa tulevaan nimeen ja siks puhuttiin yhessä tosta nimiasiasta. Ja äiti ehdotti ite, että mun nimeks tulis lopullisesti sitten se nimi, mitä ne oli isän kanssa aikoinaan ajatelleet jos olisin pojaks syntynyt jo.
Mutta joo, eipä tässä tällä erää oikeen muuta. Keskiviikosta kirjottelen sitten heti, kunhan koeviikolta kerkiän.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ohi on!

Neljä viikkoa leikkauksesta

Leikkauspäivä ja seuraava päivä