Tutkimuskäynti 6

Muutaman päivän viiveellä kirjottelen nyt viimesimmästä tutkimuskäynnistä Taysissa, joka oli 28.5.
Tällä käynnillä mulla oli ensin tunnin tapaaminen ylilääkärin kans, jonka tapasin ekaa kertaa. Tässä tapaamisessa puhuttiin suurinpiirtein samoja asioita, kun lääkärin ja sairaanhoitajankin kans. Eli siis ylilääkäri kyseli kaikkee musta ja miten koen sukupuoleni yms. Tästä tapaamisesta jäi kauheen epävarma olo sen suhteen, että saanko nyt sitten elokuulla millasen diagnoosin. Kuuluu tietenki varmaan ylilääkärin työn kuvaan olla sellanen jämäkkä ja kyseenalaistava jollain tapaa, mut mulle jäi sellanen olo et tää tyyppi vähätteli koko juttua ja kyseenalaiti kaiken mitä sille sanoin...
Ylilääkärin tapaamisen jälkeen oli tunnin tapaaminen sairaanhoitajan kans taas sitten. Aluks puhuttiin tosta ylilääkärin tapaamisesta ja mun ajatuksista siitä. Sairaanhoitajalle kun sanoin tosta että jäi vähän huono maku ylilääkäristä niin se sano että se on ihan normaalia ja et ei kannata jäädä sitä murehtimaan. Lopuks tehtiin sairaanhoitajan kans jotain lomakkeita missä oli kysymyksiä mihin piti valita eniten itseen sopiva vaihtoehto vastaukseks. Kysymykset oli aika paljon sellasia, jotka käsitteli sitä miten koin itseni lapsena.
Lopuks sairaanhoitaja vielä kertoi miten tästä edespäin mennään, eli siis heinäkuun lopussa on vielä ylilääkärin tapaaminen ja elokuun 19. päivä on sitten tutkimusvaiheen viimenen käynti, missä saan jonkun diagnoosin tilanteesta.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ohi on!

Neljä viikkoa leikkauksesta

Leikkauspäivä ja seuraava päivä