1kk testoilla

Noniin, nyt ois aika ekalle tälläselle testojen vaikutukset -postaukselle!
Tänään siis tulee täyteen eka kuukaus testoilla ja oon huomannu joitain muutoksia yllättävän nopeesti jo.

Ekana varmaan huomasin jo aika nopeesti, että ärsyynnyn nopeemmin pienistäkin asioista. Muuten mieliala on ollu aika positiivinen! Johtuu varmaan siitä, että vihdoin ja viimein tän hormonihoidon oon päässy alottaan.
Aika alussa alkoi oleen nälkä vähän enemmän ja useemmin ku aiemmin. Ennen testoja esim. oon aamusin ihan helposti pärjänny pelkällä kahvilla koulun ruokailuun asti, mutta nyt mulle tulee nälkä jo aika paljon ennen sitä ruokailua jos en oo syöny mitään.
Ekalla viikolla testoilla jo oli aamusin kurkku sellanen kähee ja ääni kuulosti pikemminkin flunssaselta. Pikkuhiljaa ääni on alkanu jo omaanki korvaan kuulostaan jonkin verran matalammalta, mut jos oikeen innostun puhuun paljon niin ääni särkyy helposti. Nyt ei oo enää ollu kurkku aamusin mitenkään erikoinen, mut kun puhuu niin tuntuu kurkussa sellanen tärinä.
Parin viikon testojen käytön jälkeen on sitten alkanu tää karvojen huomattava kasvaminen :D Jaloissa kasvaa karvat tummempina kun ennen ja kyllä ne vähän pidemmiltäkin alkaa näyttään. Vatsalla näkyy jo hyvin selkeesti sellanen pornoviiva ja muualla mahalla näkyy ihan lyhyitä tummia karvoja. Käsissä käsikarvat kasvaa pidempinä ja tummempina kun aiemmin ja karvoja käsissä on noussu myös olkavarteen asti ja kämmenselkiin. Kasvoissa ei oo vielä kauheen erityisesti mitään, poskissa karvat ja viikset kasvaa suurinpiirtein samanlaisina kun ennen testojakin.
Näitä karvoja oon kavereille muistanu hehkuttaa valehtelematta varmaan päivittäin, mut se on vaan jännä kuinka sitä voi vaan jotku mahakarvat saada mielen iloseks! B)
Nyt tällä viikolla kiinnitin huomioo siihen, että mulla on alkanu näkyyn käsissä ja jaloissa lihakset selkeemmin. Myös paino on tippunu tällä hetkellä 2,1kg painosta ennen testojen alkua!

Siinä varmaan suurimpia ja näkyvimpiä muutoksia tän ekan kuukauden ajalta!
Kuukauden päästä kirjottelen sit taas uuden vastaavan tekstin! Loppuun vielä kuva kuukaus taaksepäin, kun aloitin testot ja jälkimmäinen kuva tänään kun 1kk tuli täyteen!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ohi on!

Neljä viikkoa leikkauksesta

Leikkauspäivä ja seuraava päivä