2kk testoilla

Aika on menny tosi nopeesti ja tänään tulee 8 viikkoo eli 2 kuukautta testoilla täyteen!
Muutoksia ei nyt silleen oo uusia ekaan kuukauteen verrattuna tullu erityisemmin lisää.
Ääni on madaltunu kuiteski tosi paljon lisää taas ja sen huomaa tosi selkeesti ite ja kyllä sitä muutkin on huomauttanu et ääni tosiaan on aika matala jo. Ääni pysyy aika hyvin matalana koko päivän eikä säry enää juuri ollenkaan vaikka olisin puhunu tosi paljon. Ainoo mitä huomasin eilen ton äänen kans, et kun laulaa tarpeeks kovaa ja kauan niin sit se ääni särkyy jonkinverran! :D
Jaloissa, käsissä ja mahassa karvoja kasvaa vaan pidempinä ja tummempina ja tuntuu et niitä tulee laajemmalle alueelle kun ennen. Oon myös huomannu et viikset on alkanu kasvaan silleen enemmän ja tummempina mut tietty aika huomaamattoman lyhyitä noi viiksikarvatki on :D
Yks päivä havahduin et menkat ois pitäny alkaa jo melkeen viikko aiemmin, eikä ne tähänkään päivään mennessä oo sit alkanukkaa..eikä kyllä haittaa yhtää! Tää menee aika hyvin jos pääsen niistä eroon jo näin nopeesti ja helposti!
Noiden menkkojen pois jääminen on nostanu mielialaa aika paljon, mut muuten ylipäätänsä yleinen mieliala mulla on ollu aika vittuuntunu nyt tässä. En tiiä kuinka paljon testojen ansiosta mut niilläkin on varmasti vaikutusta.
Käsissä lihakset huomaa edelleen selkeemmin ja oon huomannu et kyllä silleen voimaaki on tullu vähäse enemmä. Jalat tuntuu jotenki kaventuneen kun jotku housut on vähä väljempiä kun ennen.

Siinä vähän tän toisen kuukauden aikana tulleita muutoksia mitä nyt muistan mainita ja mihin oon kiinnittäny huomioo!
Loppuun vielä pakko mainita, että alan jo meneen aika hyvin täysin jätkästä joillekin tuntemattomille ihmisille! Ehkä tää äänen madaltuminen tekee ainakin sen, että porukka ei ns. epäile mitään.
Hyvä esimerkki tälläsestä täysin jätkästä menemisestä oli keskiviikkona, kun menin tekeen teoriakokeen ajokorttia varten Trafille. Siinä ennen sitä koetta tiskillä ollut ukko kyseli jotain niitä näitä aiheeseen liittyen ja lopuks sitten pyys antaan henkkareita näytille. Siinä kun niitä annoin sille niin se vaan totes jotain, että täytyyhän tarkastaa vielä et ei oo velipoika lähteny tekeen koetta puolesta, kun jotkut jätkät kuulemma on yrittäny sellasta..
Aloin jälkeenpäin kelaamaan, että ymmärsköhän se niistä henkkareista sosiaaliturvatunnuksen loppuosasta, kun miehillä se luku on pariton ja naisilla parillinen :D

Loppuun taas kuvia, eli eka kuva silloin kun aloitin testot ja toinen kuva sitten nyt kahden kuukauden testojen käytön jälkeen!



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Puolentoista vuoden hiljaiselon päätös

Phalloplastian esikäynti ja ajatuksia tulevasta

Leikkaus siirtyy karvojen takia