4 kk testoilla

Tänään tulee täyteen jo 16 viikkoa eli neljä kuukautta testoilla! Tää tuli vähän nopee ja havahduin eilen illalla, et huomennahan pitää taas kirjotella tänne!
Muutoksia nyt on silleen entiseen verrattuna uusia aika vähän ja tietyt muutokset näkyy entistä selkeempinä vaan.
Jaloissa jalkakarvat on tosi tummia ja jalat on aikalailla karvojen peitossa reisiä myöten ja käsissä karvat alkaa pikkuhiljaa levitä ympäri käsivarsia kämmenselkiin asti. Naamassa ehkä on eniten tullu muutoksia nyt kuukauden aikana. Viiksien lisäksmyös poskissa parta kasvaa jo aika näkyvästi ja tossa viikko taaksepäin ajelinkin jo ekaa kertaa vähän siistimmäks noita poskia.
Karvajen kasvu on lisääntyny testojen aikana tosi paljon niin ihokarvojen kasvuna kun myös hiuksissa. Tuntuu et parturissa pitäs käydä kahen viikon välein...
Ääni on madaltunu taas lisää ja ääni ei säry enää ollenkaan niin helposti, kun ennen. Ainoostaan jos oon puhunu tosi paljon tai huutanu paljon, niin silloin ääni särkyy jonkin verran. Myös joskus nauraminen kuulostaa sellaselta pikkutytön kikatukselta, mut sekin yleensä silloin, jos oon ennemmin puhunu päivän aikana jo paljon.
Naamaan tulee edelleen aika paljon kaikkia näppyjä ja selkään tulee myös entistä enemmän niitä.
Nyt ihan viimeaikoina oon kiinnittäny huomioo siihen, et hartiat taitaa olla leventyny jonkun verran. Sen oon huomannu siinä, et jotkut takit/paidat on kireempiä hartioiden kohdalta.
Tässä neljän viikon aikana oon myös huomannu, että paino on ehkä vähän päässy nouseen, koska liikunta on jääny aika vähälle. Koulussa on niin paljon hommaa, että iltasin en jaksa raahata itteeni ulos ja sen jälkeen kun oon saanu kortin, niin autolla on tosi kätevää liikkua paikasta toiseen. Ehkä nyt sitten ku wanhojentanssit ja muut hässäkät on ens viikolla ohi, niin vois alkaa vähän liikkumaan enemmän.

Muuta tässä nyt ei oikeen oo kuukauden aikana ollu muutoksia.

Loppuun taas tuttuun tapaan ensimmäinen kuva siitä, kun alotin testot ja toinen kuva tältä päivältä.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ohi on!

Neljä viikkoa leikkauksesta

Leikkauspäivä ja seuraava päivä