8kk testoilla

Tänään tulee 8kk testoilla täyteen ja aattelin sen takia vähän tännekkin pitkästä aikaa kirjotella. Viimeks kirjottelin kun 5kk testoilla tuli täyteen ja silloin myös mainitsin, että jatkossa kirjottelen vähän harvemmin, kun noi muutokset ei niin isoja aina yhden kuukauden välein ole.

Tässä kolmenkaan kuukauden aikana muutokset ei kauheen isoja oo ollu, mutta kyllä jotain pientä huomaa.
Käsissä, jaloissa ja mahalla tummat karvat on nyt jo tosi pitkiä ja niitä karvoja on myös tosi paljon. Naamassa myös kasvaa entistä enemmän partakarvoja poskilla ja viiksien kohdalla, mutta poskilla ainakin karvat on vielä sellasia aika hentoja vaikkakin ne on tummentunu kokoajan enemmän.
Ääni on madaltunu myös ehkä hieman tässä kolmen kuukauden aikana ja ääni pysyy matalana tosi hyvin eli sellasia "kukkoja" ei tuu enää juuri ollenkaan.
Käsissä huomaa, että voimaa on tullut jo huomattavasti lisää. Hartiat on myös nyt jo leventyny sen verran, eetä sen huomaa aika selkeesti kun vaikka vanhoja kuvia kattelee. Samoin myös nyt kun oon vanhempia kuvia kattellu, niin huomaa jo selkeesti että kasvoista sellasia joitain naisellisia piirteitä on kadonnu aika paljon!
Ja niitä ei niin kivoja muutoksia on tietysti kasvoissa poskilla ja leuan seudulla lisääntyneet finnit ja muut näppylät, joita on kyllä myös selässä kokoajan enemmän.

Siinä varmaan suurimmat muutokset nyt tässä vaiheessa. Tähän samaan voisin vähän kirjotella kuulumisia. Mulla menee oikein mukavasti tällä hetkellä ja asiat tuntuu menevän aika hyvin. Lukion toinen vuosi alkaa oleen viimestä koeviikkoo vaille lopussa ja lukioo ois sitten enää kolme jaksoo ens vuonna jäljellä ja siihen tietty vielä kirjotukset päälle. Syksyn kirjotuksiin ilmottauduin vähän aikaa sitten eli kesällä töiden ohessa ohjelmassa on sitten niihin pänttäämistä :)
Kesällä voisin kirjotella jotain vähän muutakin kun pelkkiä näitä testokirjotuksia, jos vaan tulee mieleen jotain mistä kirjotella!
Loppuun nyt kuva taas testojen aloituksesta ja sitten kuva nyt tältä päivältä, kun tulee tuo 8kk täyteen!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ohi on!

Neljä viikkoa leikkauksesta

Leikkauspäivä ja seuraava päivä