Uusi nimi ja kirje puolustusvoimilta

Edellisellä kerralla kirjottelin näköjään melkein pari kk sitten silloin kun henkilötunnus vaihtui mieheksi. Sen lopussa mainitsin toisten nimien ottamisesta Sipen perään ja nyt tänään tuli maistraatista ilmoitua nimien hyväksymisestä! Tästä edespäin, toivon mukaan lopun elämääni, olen sitten Sipe Mikko Antero.
Sipe nimen pysyminen etunimenä oli itselle selvää jo aika pitkään, koska siitä on tullut oman kuuloinen nimi ja en osais kuvitella muutakaan nimeä, jolla mua kutsuttais. Toiset nimet halusin jättää äiten päätettäväks, koska musta on tyhmää alkaa itselleen nimiä keksimään. Se on musta vanhempien tehtävä.
Nuo toiset nimet sitten pitkän pohdinnan jälkeen päätettiin Mikoksi ja Anteroksi. Aluksi mietittiin yhdistelmää Sipe Markus Tapani, mut toi yhdistelmä ois muovautunu helposti turhan härskiks puhuttaessa. Sipe Mikko Antero oli siis hyvä yhdistelmä. Mikko nimi tulee siis oman isäni etunimestä ja Antero äidin isän toisesta nimestä. Mukava silleen et ei oo toisena nimenä ihan mitä vaan nimiä, vaan tollaset jotka on suvusta.

Toinen juttu mitä tässä parin kuukauden aikana on tapahtunut on kirje, jonka sain puolustusvoimilta. Kelasin tossa just et aika nopeeta toimintaa kun kuukauden päivät suurinpiirtein kerkesin miehenä olla, kun puolustusvoimilta tuli jo kirje kun "ovat saaneet tiedon, että olen tullut asevelvolliseksi".
Kirjeessä oli määräys saapua paikalle tiedotustilaisuuteen asevelvollisuuden suorittamisesta toukokuussa. Ennen sitä pitää käydä lääkärin tarkastuksessa, ihan samalla tavalla kun ennen ihan kutsuntojakin. Tuo ei ilmeisesti ihan kutsunnat ole mihin oon matkalla, mut siellä vähän kartotetaan tilannetta siitä, koska ja miten tuon asevelvollisuuden saisin suoritettua.
Joskus mietin tuota inttiä et en sinne menis, kun lääkärin todistuksella saisin täysin vapautuksen. Mutta nyt tuon kirjeen jälkeen oon kuiteski pohtinu sitä et tiedän et mua ärsyttää joskus jälkeenpäin jos en inttiin mene. Muutamaan vuoteen en inttiin kuiteskaan ois menossa, koska ennen sitä haluan käydä kaikki suunnitelmissa olevat leikkaukset. En edes tiedä miten käytännössä kaikki menis jos kuviteltais tilanne siitä, että nyt ennen mitään leikkauksia inttiin lähtisin.

Tällä kertaa ei oikein muuta ihmeellistä tapahtunutta oo mistä kirjotella.
28.2. oon menossa hormonipolille ja Evaan lääkärin vastaanotolle samana päivänä. Alustavasti oli puhelimessa sairaanhoitajan kanssa puhetta, että voisin tuolloin lääkärikäynnillä saada mahdollisesti lähetteen mastektomiaan eli siihen rintojenpoistoleikkaukseen.
Noiden käyntien jälkeen viimestään kirjottelen sitten seuraavan kerran!

Loppuun vielä kuva tammikuun 3. päivältä, kun vanhenin ja pääsin 19 vuoden ikään!Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ohi on!

Neljä viikkoa leikkauksesta

Leikkauspäivä ja seuraava päivä