Lähete phalloplastiaan

Tuntuu, että melkein kaikki viimesimmät kirjottelut tänne alkaa tyyliin "nyt sain viimein aikaseks kirjotella tänne" tai ainakin itestä tuntuu siltä... :D (Edit: nyt kun lueskelin vanhoja juttuja niin tuo on oikeesti ollu vaan oma ajatus) Ei mun elämä oikeesti oo niin kiireistä, mutta jotenki tää prosessi kun on edenny näin pitkälle ja on se "alkuhuuma" ohi niin ei se kirjotteluinto oo enää samalla tasolla kun muutama vuosi takaperin. Vaikka sama halu blogin ylläpitämiseen on edelleen kuitenkin.

Nyt kuiteskin asiaan:

Tämä läheteasia lähtikin etenemään mallikkaasti! Sain Taysiin Evaan kutsun lääkärikäynnille asian tiimoilta ja tuolla käynnillä kävin 22.1. Tuo oli taas sellanen nopee alle puolen tunnin käynti, mutta tällä kerralla ymmärrän et olihan tuonne pakko tulla paikanpäälle. Vaikkakin Oulusta Tampereelle tuollasen hetken takia aina ärsyttää, mutta eipä enää montaa kertaa pidä ravata missään käynneillä täältä!

Tuolla käynnillä vastaanotti sama lääkäri, joka sen viime leikkauksen lähetteen jätti ensin laittamatta ja josta tein sen potilaan hoitoon ja kohteluun liittyvän muistutuksen. Etukäteen kuumottelin tätä aikalailla, koska jotenkin meni tuosta keissistä luotto koko lääkärin toimintaan.
Käynti meni kuiteskin ihan hyvin muuten, mutta alkuun kerkesin kirota Evan ja Taysin uudet tilat alimpaan helvettiin, koska paikalle ei meinannut löytyä millään ja kaikki työntekijät neuvoivat eri paikkoihin. Lopulta pääsin vastaanotolle jonkin verran myöhässä, mutta onneks siinä kerkes vielä ottamaan mut vastaan.
Lääkärin kanssa käytiin läpi perus kuulumiset ja sen jälkeen puhuttiin tulevasta toimenpiteestä eli tuosta phalloplastiasta. Loppuun lääkäri sitten sanoi laittavansa lähetteen Töölöön, koska ei tuossa mitään epäselvyyttä ollut siitä, ettenkö olis valmis ja täysin varma asiasta.
Töölöstä sitten otetaan seuraavaks yhteyttä leikkauksen tiimoilta, mutta jonot on kuulemma pitkät ja sitä oikeestaan osasin odottaakin.

Tällä viikolla mulle soitteli hoitaja Taysista vielä ja tarjos mahdollisuutta tulla johonkin uuteen palaverijuttuun, missä Töölöstä otetaan suora yhteys Taysiin ja siellä noita leikkauksia tekevät kertoo tekniikoista ja leikkaukseen valmistautumisesta.
Tuo aika tuolle ois kuiteskin ollu jo ens viikolla, joten jouduin tuon nyt jättämään väliin. Täältä ei ihan näin pienellä varoitusajalla lähdetä taas Tampereelle kääntymään. Samat jutut saan kuiteskin tietää myöhemmin, kun esikäynnille Töölöön menen jossain kohtaa.

Nyt siis odotellaan vaan sitä, että Töölöstä kuuluu jotain ja homma selkenee enemmän.
Positiivista nyt kuisteskin on se, että tuo Taysin lääkäri oli oikeesti laittanut sen lähetteen tällä kertaa eteenpäin. Oli tuokin pakko siltä hoitajalta varmistaa kun se soitteli tuosta palaverijutusta.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Phalloplastian esikäynti ja ajatuksia tulevasta

Puolentoista vuoden hiljaiselon päätös

Leikkaus siirtyy karvojen takia