Vähän viivästymistä taas hommissa

Niin se iski korona tähän prosessinkin etenemiseen. Toisaalta menee koulun kanssa ja muutenkin ihan hyvin aikatauluihin pieni viivästyminen, mutta samaan aikaan ärsyttää taas kun ei hommat mene suunnitellusti. Alunperin oli siis ajatuksena, että olisin pitänyt syksyllä puolen vuoden paussin koulusta ja ottanut kunnolla omaa aikaa tuon phalloplastian kanssa. Sain Töölöön esikäynnillekin ajan, jonka piti olla nyt 7.5. Sitten tuli tämä korona, joka laittoin aika pian itselle mietintään sen, pitäisikö siirtään suosiolla tuota leikkausta puolella vuodella alkuvuoteen 2021.

Olin tuota siirtämistä jo ennen koronaakin kyllä miettinyt, koska vuoden alussa aloitin opiskelijajärjestömme puheenjohtajana ja  mietin, haluanko sittenkään jättää kautta kesken syksyn alussa. Meillä on opinnoissa myös niin, että kolmantena vuonna tehdään puoli vuotta harjoittelua ja puoli vuotta sellaisessa lab-opinnoissa. Harjoittelut mulla tulee tänä kesänä jo kokonaan tehtyä, joten ainoastaan tuo lab jää kolmannelle vuodelle. Syksyllä pääsenkin sellaiseen labiin, joka on mielestäni kiinnostava niin saan sen ihan hyvin syksylläkin tehtyä.
Korona nyt oikeastaan vaan laittoi pisteen iin päälle tuon siirtämisen kanssa, koska tuo oli ollut tuollaista mitä jos -ajattelua vaan ennen.

Esikäynnille kuitenkin ajattelin meneväni ihan tuolloin kun ajan piti olla, mutta sehän siitä sitten siirrettiin syksylle loppujen lopuksi. Soittelin itse Hussiin joskus maalis-huhtikuun vaihteessa ja kyselin tuosta ajasta, koska Uudenmaan rajat oli silloin kiinni. Sieltä sanottiin, että ei kannata junalippuja kyllä ostaa, koska tuo käynti siirretään aika todennäköisesti, vaikka sitä ei silloin vielä peruttukaan. Viikko ennen tuota aikaa sitten hoitaja sieltä soitteli, että siirretään tuo esikäynti lokakuun alkuun.
Näin ollen leikkauskin siirtyy sinne vuoden 2021 puolelle, mutta siitä täytyy nyt pitää huoli, että se ei siitä enää veny ja on silloinkin siitä alkuvuodesta sitten. Muuten menee ehkä aikataulut jo sen verran sekaisin.

Tässä on onneksi nyt opinnot sillä tavalla tehtynä, että tuo kolmas vuosi on tuollasta pelivaraa ja voin olla hyvin tuon puolen vuoden ajan vaikka kokonaan pois koulusta. Tällä viikolla juuri hops-keskustelussa tuutoropettajan kanssa katseltiin, että mulla on opintopisteitä jo niin paljon kasassa, että saan koulun kyllä hyvin pakettiin ajallaan neljässä vuodessa tuon tauonkin kanssa.
Opinnot onkin hyvä saada pakettiin tuossa neljässä vuodessa, koska juuri laittelin puolustusvoimille taas anomusta kahden vuoden lykkäykseen, että opinnot ja leukkaukset on paketissa ja kesällä 2022 sitten pääsisi heti toisessa erässä jo lähtemään asepalvelukseen. Puolustusvoimilta ei mitään kyllä vielä ole kuulunut, vaikka nuo kutsunnat oli 4.5. Nekin järjestettiin etänä ja niille toimitettiin kaikki dokumentit etukäteen. Kaippa tuolta täss älähiaikoina jotain kuuluu.

Muuten tässä nyt menee aika mukavasti eikä tässä vieläkään mikään kiire minnekään onneksi ole. Kaikki ajallaan.
Jos tästä koronasta ja kotona möllöttämisestä myt jotain positiivista etsitän niin tässä on ollut hyvää aikaa antaa parran kasvaa ja rehottaa kunnolla. Ei haittaa, vaikka vähän näyttää retuiselta kun vaan kotona oikeastaan hengailee. Oon partaa kyllä aiemminkin kasvatellut, mutta siinä kasvuvaiheessa on näyttänyt aina niin retuiselta, että aika lyhyiksi nuo kasvattelut on jäänyt.
Pitää kyllä vähän tässä muutaman viikon päästä alkaa sistiytymään, koska 25.5. alkaisi tuo toinen osa harjoittelusta, tällä kertaa Ylellä täällä Oulussa. Vaikka tuo on suunniteltu aloitettavaksi etänä, täytyy ehkä näyttää vähän edustavammalta, koska juttukeikoillekin varmasti täytyy kuitenkin lähteä!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Phalloplastian esikäynti ja ajatuksia tulevasta

Puolentoista vuoden hiljaiselon päätös

Leikkaus siirtyy karvojen takia