Selän ja niskojen kuolema.

Pienen kesän hiljaiselon jälkeen aattelin kirjotella tälläsestä jokakesän riesasta.. Eli siis nyt ei oo kyl kauheen kuuma kesä ollutkaan, mutta viimekesältä on kyllä kirjaimellisesti selkärangassa muistissa mitä tulee siitä kun on kamalat helteet ja urheilurintsikoita muutamat päällekkäin... toisinsanoen seurauksena niskojen kohdalta nahka rullautuu irti ja selkä on saatanan kipeenä.
Tänä kesänä niskat ja selkä ei oo ollu kovien helteiden ansiosta vielä kauheen kovilla, mutta kun nyt oon noin kuukauden ollut kesätöissä pesemässä ikkunoita, niin alkaa pikkuhiljaa olkapäät oleen sen näköset. Aamupäivisin töissä menee vielä ihan kivasti, mutta sit kun alkaa kello läheneen sitä kolmea kun työt loppuu, niin niskat alkaa kyllä oleen jo aika pitkälti puhki työpäivältä. Sitten kun pääsee kotiin niin melkeinpä ekana kävelen omaan huoneeseen ja otan ne urheilurintsikat helvettiin... Tänään pyysin pikkusiskoa kuvaan vähän mun niskoja työpäivän jälkeen ja kun ite katoin kuvaa mun selkäpuolelta niskoista, niin eihän ne nyt kauheen kivankaan näköset oo..

Kuvissa niskat ei näytä niin kamalalle välttämättä kun ne on luonnossa, mutta laitan noi muutamat kuvat tohon nyt vähän havainnollistamaan tätä touhua. Kuvista ainakin erottuu myös vähän se, että niskat on painunu jonku verran urheilurintsikoiden olkaimien kohalta tässä parin vuoden käytön aikana. 
Tänä kesänä ei oo vielä päästy nahkan rullautumiseen niskoista, mut en usko et menis tällä mun tähän astisella urheilurintsikoiden päällekäin käytöllä kauaa siihen.
Vähän aikaa pitää vielä 'kärsiä' kuiteskin urheilurintsikoiden kanssa vielä, koska nyt vaan ootan että binderi tulee postissa ja sitten ehkä toivottavasti niskatkin tykkää vähä enemmän sen käytöstä. Niille jotka ei tiiä mikä on binderi, niin se on siis sellanen ihan tissien litistämiseen tarkoitettu juttu ja niissä on useimmiten, mallista riippuen tietysti, leveämmät olkaimet eli binderi ei paina niskoja niin paljoa kun useimpien urheilurintsikoiden kapeammat olkaimet. Binderi on myös materiaaliltaan sellanen että tissit litistyy toivottavasti ihan mukavasti ilman sellasta kerrospukeutumista, mitä oon nyt noiden urheilurintsikoiden kans käyttäny. Urheilurintsikoita oon useempia päällekkäin pitäny ihan siitä syystä, että ne ei litistä tissejä yksittäin juuri ollenkaan, vaikka käyttäin ns. liian pientä kokoo. Ja binderiä en aiemmin oo hankkinut, koska en ainakaan oo törmänny mhinkään suomalaiseen liikkeeseen missä niitä myytäis eli sellanne pitää tilata ulkomailta ja sellasiin nettikauppoihin maksu tapahtuu pääosin luottokortilla ja alaikäsenä tarvisin siihen äiten apua. Joskus pari vuotta sitten kun äiteltä kysyin että haluisko se tilata mulle binderin niin vastaus oli, ettei sellasta tarvi mihinkään..(se oli siis sitä aikaa kun äite vielä vissiin elätteli toivoo että kyllä musta vielä tyttömäisempi tulee...) En sitten ton äiten vastauksen jälkeen sen enempää binderistä puhunut, mutta keväällä nyt äite ite otti puheeks binderin ostamisen, koska oon valittanu noita mun niskoja lähes päivittäin kipeiks. Sitä nettikauppaa en muista mistä se binderi nyt sitten eilen illalla saatiin tilattua, mut voin sen ettiä ja laittaa linkin joskus myöhemmin tähän. Muistaakseni binderi siellä makso noin +/-50 euroo ja postikulut oli niinkin paljon kun 13 euroo. Ite kauhistelin tota hintaa ja postikuluja niin paljon et meinasin äitelle et katteltas vielä onks mitään halvempia nettikauppoja, mut äite ite halus et tilataan se binderi nyt tuolta liikkeestä, ettei sen hankkiminen taas jää. Kiitos siis äitelle, joka haluaa sponssata köyhälle opiskelijalle noin kalliin binderin! :D
Mutta juu, toivottavasti ton binderin toimituksessa ei kovin kauaa mee, niin tulee tosta kesätöiden tekemisestäkin vähän mukavampaa pidemmän päälle, kun kuiteski on vielä vajaa kuukaus töitä jäljellä!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sipelle pippeli 2k19 (ehkä)

Lääkärin lausunto Helsingistä ja tulevaisuus

Mastektomian jälkitarkastus