Tutkimuskäynti 7

Tänään eli 29.7. oli viimeinen lääkärin vastaanotto ja nyt oli siis viimeinen käynti tutkimusvaiheessa ennen itse dignoosin saamista!
Tämä viimeinen vastaanotto oli pääosin tietojen päivitystä ja kuulumisten kyselyä vielä ennen dignoosin saamista. Ekaa kertaa mulla oli tänään ihan kivaa tän lääkärin vastaanotolla! Vastaanotolla ei ollut niin kireä ilmapiiri kun aiemmilla kerroilla ja lääkäri itse oli paljon mukavempi kun aiemmin, eikä tentannut olemattomista asioista liikaa. Kuulumisten kyselyn ja tietojen päivittämisen jälkeen lääkärin kans vielä juteltiin kaikkee siitä, miten mun elämä voi muuttua jos saan sitten seuraavalla käynnillä sen transsukupuolisuuden diagnoosin. Lopuksi kerrattiin vähän taas sitä, että mitä hoitoja yms. sitten voidaan oikeen alottaa transsukupuolisuuden diagnoosin saamisen jälkeen ja lääkäri muistutteli edelleen sitä, että psosessi on monen vuoden juttu ja ei tuu oleen helppoa..
Nyt on enää alle kuukaus siihen, että on se viimeinen käynti ja mahdollinen transsukupuolisuuden diagnoosin saaminen! Tällä hetkellä mulla on jotenki outo olo, koska mietin aika paljo sitä et jos en saakkaan diagnoosia, niin se meinaa sitä että tää tutkimusvaihe täytyy käydä uudestaan... Mutta ihan niinkun lääkärikin nyt painotti, niin ei pidä nyt stressata liikaa miettimällä sitä diagnoosia! Aika menee onneks nopeesti ja 19.8. on ihan kohta ja sit voi olla et jollain tapaa elämä muuttuu aika paljo johonkin suuntaa!

Loppuun vielä edelliseen postaukseen jatkoa. Binderi tuli postissa alle viikossa ja otin sen heti käyttöön tietysti kun se tuli, eikä oo kyllä yhtään valittamista! Tilattiin just oikeen kokonen binderi ja ei oo enää niskat ja selkä ollu niin kipeet kun urheilurintsikoiden käytön kans! Tai no, välillä jos oon koko päivän menny binderi päällä, niin on ollu vähän yläselkä kipee, mutta epäiltiin äiten kans et se voi johtua siitä et nyt kun binderi ei enää urheilurintsikoiden olkaimien tapaan paina niin paljon hartioita niin hartiat ei oo tottunu oleen ns. ilman sitä painetta mikä urheilurintsikoista tuli :D En tiiä selitinkö asian ymmärrettävästi mutta toivon niin et tosta vähän tajuaa asian pointin :D Kuvaa binderistä laitan myöhemmin, koska mun puhelin meni tossa vähän aikaa sitte rikki ja en tolla tällä hetkellä käytössä olevalla puhelimella saa tarpeeks selkeetä kuvaa...

Mutta joo, tällä hetkellä elämä kaikin puolin ja tän prosessinkin suhteen hymyilee toistaseks ainakin! Sitten ku saan puhelimen huollosta niin laitan vähän parempaa juttua binderistä ja ehkä jotain muutaki jos innostun kirjotteleen!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ohi on!

Neljä viikkoa leikkauksesta

Leikkauspäivä ja seuraava päivä