3kk testoilla

Tää kirjottelu tulee vähän tälleen päivän viiveellä, koska en päässytkään eilen ton pakkasen takia lähteen vkl reissusta kotiin, kun auto päätti olla liikkumatta :D
Muuta joo, eilen tuli siis 12 viikkoo täyteen testoilla ja taas on yks kuukaus täynnä! Aika on menny tosi nopeesti ja muutokset alkaa oleen jo tosi selkeitä.

Ääni on madaltunu taas entisestään. Joululoman eli vajaan kolmen viikon jälkeen kun taas näin joitaki kavereita koulussa, niin ykskin sano et pitää kattoo muhun päin ku puhun ku ei meinaa ääntä tunnistaa!
Äänen madaltumisesta oon myös nyt vähän ajan sisällä kuullut parilta sellaselta kaverilta, joita en ollu nähny sitten varmaan puoleen vuoteen. Sellasille kavereille se ääni kuulostaa varmaan viel enemmän matalalta, jos on viimeks kuullu mun äänen ihan silloin ennen testojen alottamista :D
Muita muutoksia on noiden karvojen jatkuva kasvaminen edelleen ja aina vaan. Jaloissa karvat tuntuu kasvavan törkeen nopeeta vauhtia ja reisinkin asti on alkanu kasvaan tummempia karvoja. Mahalla on lähes koko mahan alueella tummia karvoja, mutta tossa ns. pornoviivan kohdalla ne on pidempiä kun muualla mahalla.
Musta tuntuu et joululoman aikana viikset alko näyttään aina vaan pidemmiltä ja tummemmilta. Nyt ne alkaa oleen jo sen verran tummat, että ne kyllä erottuu tosi selkeesti!

Nyt tässä ihan muutaman viikon sisään oon myös alkanu kiinnittään huomi

oo siihen, että myös niitä testojen haittavaikutuksia alkaa näkyyn aika selkeesti enemmän kun parin ekan kuukauden aikana...
Naamassa iho on alkanu rasvottumaan aika paljo ja kaikkia finnejä ilmestyy aika usein, vaikka naamaa oon puhdistanu joka ilta ja aamu. Myös selkään on alkanu tuleen kaikkia näppyjä, etenkin tohon alueelle missä se binderi on eli yläselkään.

Yleisesti mieliala on ollu aika hyvä nyt tässä viimesen kuukauden aikana ja oon opetellu hallitteen niitä vittuuntumiskohtauksia! Ihan perus kymmeneen laskeminen on iso apu välillä :D

Loppuun vielä tällänen menin täysin jätkästä part.2 :D
Täytin tosiaan 18 vuotta 3.1. ja ajoin sitten inssin tässä reilu viikko sen jälkeen. Siinä ajon lopussa se inssin vastaanottaja sitten kyseli, että 'mites nuoren herran mielestä ajo sujui'. Tämäkin mies oli nähnyt mun passin ennen inssiä, mutta ei varmaan tajunnu kattoo tuokaan sotun loppuosaa tai kiinnittänyt huomiota sukupuolen kohdalla olevaan F-kirjaimeen.
Vastasin sitten kysymykseen että hyvinhän se ajo mun mielestä sujui ja niin se vissiin sen miehenkin mielestä, koska kyllä se kortti sieltä sitten myös tuli!

Ja vielä tähän ihan loppuun nää kuvat, eli ensimmäinen kuva edelleen silloin testojen alussa ja toinen kuva nyt kolmen kuukauden testojen käytön jälkeen!

Kommentit

 1. Hormonaaliseen akneen ei kyllä tunnu mikään ihon puhdistaminen vaikuttavan. :D Ite oon aknen takia kokeillut ties mitä tököttejä ja käynyt kosmetologillakin muutaman kerran ihon puhdistuksessa. Oon tällä hetkellä puolen vuoden antibioottikuurilla ja se on tähän mennessä ollut ainoa vaikuttava hoitokeino ja sekään ei todennäköisesti oo pysyvä. Toisaalta hormonit alkaa mulla aika lailla sen jälkeen kun antibioottikuuri loppuu ja sillä toivon olevan testosteroniin verrattuna päinvastainen vaikutus. ^^'

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä...mulla tää nyt ei oo kyl mitenkää aknee ihan, mut kai seki voi viel tästä tulla...:D

   Poista
 2. luen aina ihan innolla sun blogia!! ihanaa luettavaa kun pystyt olee oma ittes noin upeesti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cool! Onhan tätä kivaa kirjotella ku tietää et joku tykkää näitä lueskella! :)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ohi on!

Neljä viikkoa leikkauksesta

Leikkauspäivä ja seuraava päivä