Kaksi vuotta testoilla

Taas on hurahtanu vuosi elämässä eteenpäin! Vaikka tuntuu et just vasta alotin testot tai just vasta tuli se ensimmäinen vuosi täyteen niin tässä nyt on kuiteski aikaa kertyny kokoon jo kaks vuotta. Viimesen vuoden aikana muutokset on pysyny aika tasasina johtuen varmasti suurilta osin siitä, että testoja oon saanu 8 viikon välein sillä Nebido injektiona, joten testotasot on pysyny näin ollen myös aika tasasina.

Ensimmäisenä kun noita muutoksia alkaa tarkemmin miettimään niin tulee mieleen ne iän ikuiset karvat, joiden lisääntymistä kyttäsin jo testojen alotuksen jälkeen innokkaasti. Karvotus kehossa ei oo naamaa lukuunottamatta muuttunu vuodessa oikeestaan mitenkään. Ehkä käsivarsilla ja rintakehällä karvotus on lisääntyny ihan pikkusen laajemmalle alueelle.
Suurin muutos on varmaan parran kasvussa, joka on vuoden ja oikeestaan ihan viimesen puolen vuoden aikana alkanu runsaampana. Partaa kasvaa leuan alla ja kaulassa ihan kunnolla ja laajemmalla alueella ja karvat on sellasia kunnon kovia partakarvoja. Poskilla partaa on pikkuhiljaa alkanu näkymään satunnaisina tummina karvoina ja läntteinä. Viikset ja pulisongit mulla on oikeestaan pysyny samalla tasolla kun aiemminkin, ehkä ihan aavistuksen pidemmäks nekin kasvaa. Toi parta ei kuiteskaan vielä sellasta et se kasvais kovin pitkäks millään noillakaan alueilla, missä sitä parraks voi edes kutsua, että ei tässä nyt vielä ihan mitään pukkipartaa kasvatella.
Parran lisäks kasvojen alueella oon viimesen vuoden aikana huomannu, että nenäkarvat on alkanu kasvaan enstistä pidempinä. Niitä joutuu ihan lyhentämään aika usein, kun tuppaavat tulla aika näkyvästi ulos sieraimista...

Kehon rakenne on vuoden aikana ehkä vähän menny miehisemmäks entisestään. Tän huomaan ainakin siinä, että oon saanu ostaa vähitellen entisestään vyötäröltä kokoo pienempiä housuja, vaikka paino mulla ei oo liikahtanu oikeestaan mihinkään. Jos esimerkiks vertaa housujen koossa, niin testojen alun aikaan vyötäröltä tiukat housut oli mulla kokoo 34 ja nyt samalla tavalla tiukkoja on koon 31-32 housut.
Suurin muutos kehossa oli kuiteskin nyt tuo mastektomialeikkaus, joka oli syyskuun puolivälissä. Tästä toipuminen on jatkunu hyvään malliin edelleen.

Ääni ei oo mun mielestä ainakaan muuttunu enää oikeestaan mitenkään eikä se tästä varmaan enää mihkään muutukkaan. Vertasin ääntä siihen äänitteeseen, minkä vuos sitten otin, mutta ei se siitä oo muuttunu oikeestaan mihinkään tai ite en ainakaan mitään eroa huomaa.

Ehkä tälleen nyt kun pari vuotta testoja on tasasesti käyttäny niin alkaa noi muutokset oleen silleen pysyvässä tilassa. Voi ehkä verrata tilannetta siihen, että alkaa olla se "murrosikä vaihe" nyt käsiteltynä!
Loppuun vielä vuosi sitten otettu naamakuva ja tänään otettu tuoreempi versio naamasta.



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Puolentoista vuoden hiljaiselon päätös

Phalloplastian esikäynti ja ajatuksia tulevasta

Leikkaus siirtyy karvojen takia