Leikkauksen ajankohta varmistui ja viimeinen epilointi

Nyt alkaa olla se hetki, kun hommat konkreettisesti tapahtuu leikkauksen suhteen. Vuoden vaihteessa Hussista soitettiin ja tarjottiin leikkausaikaa helmikuun 13. päivälle ja otin tuon vastaan. Siihen on nyt sitten enää noin kuukausi aikaa ja vähän tässä alkaa jännittää.


Kävin tällä viikolla maanantaina viimeisessä eli kolmannessa epiloinnissa. Karvat on pysyneet aika hyvin pois, mutta käytiin aluetta nyt vielä laserilla läpi. Sanoin epiloinnin aikana, että jotenki kerta toisensa jälkeen se laserointi on tuntunut aina vaan kipeämmältä. Tällä kerralla sain tyynyn puristettavaksi, että sain rutistaa sitä kivun aikana. :D

En taaskaan muistanut kuvailla ennen epilointia, mutta laittelen loppuun kuvat epiloinnin jälkeen. Tällä kerralla alue oli ehkä aavistuksen punaisempi kuin aiemmilla kerroilla, mutta punoitus laski yön aikana hyvin eikä alue jäänyt kosketusaraksi tms. 


Nyt seuraavana vuorossa on soittoaika ensi viikolla, jolloin Hussista hoitajan kanssa tsekataan mun tiedot ajantasalle jne. 

Ensi viikolla on myös uusi esikäynti, jolloin käydään läpi vielä toimenpiteen kulkua, leikkaukseen valmistautumista, hoito-ohjeita ja muita leikkaukseen liittyviä asioita. Samalla käyn vielä myös verikokeissa, missä testataan myös esimerkiksi se, että ei ole veressä yhtään nikotiinia. 

Alkusyksyllä lopetin hetkeksi sen nuuskan käytön, mutta leikkauksen siirtyessä aloitin sen käyttämisen uudelleen. Nyt kuiteskin tässä hiljalleen taas lopetellut tuon käytön ja se mennyt onneksi ihan kivuttomasti.


Ensi viikolla sitten taas vähän viisaampana ja silloin voisin kirjotella tänne jo vähän tuosta käytännöstä, että miten leikkaus ja suunnitelma toipumiseen sitten etenee. 


Tässä minä matkalla hissillä epilointiin.

Ja tässä kuvat epiloiduista alueista. Tällä kerralla niissä oli siis selvästi punotusta, mutta tuo hellitti nopsaa. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Phalloplastian esikäynti ja ajatuksia tulevasta

Puolentoista vuoden hiljaiselon päätös

Leikkaus siirtyy karvojen takia