Ohi on!

Nyt on leikkaus ohi ja tästä lähteekin sit vaan enää toipuminen käyntiin!

Viime yön nukuin aika levottomasti. Vähän ehkä jännittikin alitajuntaisesti, mutta osa syy huonoon nukkumiseen oli kuuma hotellihuone.
Aamulla heräilinkin sit kuuden jälkeen ja en siinä sit muuta tehny ku laitoin vaatteet päälle, keräilin kamat kasaan ja lähdin osastoa kohti. Seiskan pintaan pääsinkin sit osastolle ja heti vaihtaan sairaalakamppeet päälle ja kiskoon tukisukat jalkaan. Hoitaja vielä mittaili siinä verenpaineen ja kertoi, koska saan esilääkkeet.
Näillä oli tänään maanantaina joku osastopalaveri aamulla, joten leikkaukseen pääsinkin vasta 8.30 eli vähän myöhässä annetusta aikataulusta. Kahdeksan jälkeen mulle tuotiin esilääkkeenä särkylääke ja joku rentouttava siihen päälle. Tuo rentouttava rentouttikin olon aika nopeesti ja varoiteltiin, että omat jalat ei välttämättä kannata täysin sen jälkeen. Pääsin kuiteski käveleen ihan hyvin leikkaussaliin, vaikkakin oli kyllä vähän höpsö olo.

Salissa sit meninki melkein heti makuulle ja mulle alettiin kiinnitteleen viis miljoonaa eri mittaria ja läpyskää joka puolelle. Toiveestani sain onneks tipan suoraan tuohon käsivarteen, koska viimeks sairaalassa ollessani totesin sen parhaaks paikaks kun tuo ei oo tiellä kokoajan ja loppujen lopuks tuota ei kyllä tuossa edes huomaa.
Kohta siinä sit alettiinki laittaan suonensisäisesti kipulääkettä ja nukutusaine. Kohta mulle ei sit ookkaan enää muistikuvaa mistään.

Joskus yhden ja kahden välillä sit heräsinkin jo heräämöstä, missä oli tosi mukava henkilökunta. Johtuu varmaan myös siitä et olin ainoo siellä heräämössä, mutta palvelusta ei kyllä ollu puutetta. Siellä sain vielä jokun kipulääkkeen, jonka nimee tai vaikutusta en kyllä myt muista.
Siinä vähän sitten arvioitiin mun kiputiloja ja ku ei tässä nyt oikeestaan muualle satu ku vähän tuohon navan vieressä olevaan haavaan ja katetri tuntuu tosi oudolta nii päätti nuo laittaa mut vaan osastolle jo.

Täällä osastolla mulle nyt on ainaki tän päivän oma huone, koska tuohon viereiseen sänkyyn ei oo kuulemma muita nyt tulossa.
Äitekin sieltä laitto viestiä, että on kohta lähössä tänne käymään.

Mutta eipä tässä tän kummalisempaa. Väsyttää ihan tolkuttomasti ja tätäkin kirjotellessa oon havahtunu välillä hereille puhelin kädessä... Pahoittelut mahdollisista kirjotusvirheistä ja epämääräsistä ilmaisuista :D
Pääpointti oli nyt kuiteski se, että nyt on leikkaus ohi ja tästä ei oo ehkä suunta ku ylöspäin!
Kirjottelen huomenna ehkä sit lisää tästä päivästä!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Phalloplastian esikäynti ja ajatuksia tulevasta

Puolentoista vuoden hiljaiselon päätös

Leikkaus siirtyy karvojen takia