Kolme päivää leikkauksesta

 Kolmas yö meni vähän levottomasti nukkuessa. Tuntui, että unta ei tahtonut riittää yölle, kun oli nukkunut edellisen päivän melkein kokonaan. Aamuyöllä olo alkoi olla tukala, kun särki selkää ja tuli jälleen huono olo. Hetken aikaa koitin sinnitellä olon kanssa, mutta viiden jälkeen oli pakko kutsua hoitaja, että sain särkylääkettä ja pahoinvointi lääkettä. Sain samassa yhteydessä lopulta sitten muutkin aamun ensimmäiset lääkkeet.

Tuon jälkeen olo helpotti hetkeksi ja sain vähän unenkin päästä kiinni, mutta vähän ennen seitsemää heräsin siihen, että huono olo oli jälleen tullut takaisin. Epäilin että huono olo johtui vähän myös nälästä, joten pyysin hoitajalta, että olisiko mahdollista saada jotain sokeritonta jugurttia tai muuta ennen aamupalaa jo. Hoitaja toi sitten mulle maustamatonta jugurttia, mikä maistui tosi hyvin ja helpotti oloa melkein heti.

Seitsemän jälkeen kävi myös taas labrahoitaja ottamassa verikokeet ja vähän ennen kahdeksaa tuotiin aamupala. Sain tällä kertaa aamupalaksi jo kiinteää syötävää eli sämpylää ja jugurttia. Nuo maistuivat todella hyvin ja oli kyllä ihanaa saada jo jotain muuta syötävää, kun niitä makeita litkuja.

Aamupalan jälkeen sain uusia lääkkeitä ja kipulääkettä tulevaa sidos vaihdosta varten.

Yhdeksän ja kymmenen välillä kirurgi ja pari hoitajaa tuli vaihtamaan sidoksia leikkausalueelle peniksen kohdalle ensimmäistä kertaa. Epiduraalin vaikutusta pienennettiin jo aiemmin aamulla, koska sekin oli tarkoitus ottaa pois. Sidoksien vaihto tuntui lähinnä inhottavalta ja kipeää teki ainoastaan hakasten irrottaminen. Leikkausalue näytti kuulemma todella hyvältä ja parantuminen ln lähtenyt hyvin käyntiin. Itse en tuossa vielä halunnut alakertaan vilkaista, kun tilanne laukaisi päälle melko heikottavan olon. Sitten koko komeus laitettiin takaisin isoon pakettiin ja jos ymmärsin oikein, niin maanantaina kurkitaan sitten uudelleen sisälle ja silloin on edessä myös suihkussa käynti. Epiduraalin poistaminen meni myös ihan helposti ja ei tuntunut oikein missään. Sen poistamisen jälkeen piti jäädä paikoilleen makoilemaan selälleen, että putken reiän vuoto tyrehtyy, mutta mihimpä minä tästä olisin liikkunut. :D

Puoliltapäivin sain normaalisti ruokaa ja se meni ihan hyvin alas. Mukavaa oli saada niinkin kiinteää ruokaa kun perunamuusi ja kalapihvit. 

Iltapäivällä kokeiltiin sitten nousta sängystä ylös. Tämä meni muuten hyvin ja pääsin kahden hoitajan avustuksella sängyn laidalle kyljelleen ja siitä hieman jaloilleen, mutta laittiarajan näkeminen laukaisi pyörryttävän olon päälle. Kokeiltiin nousua kolmeen kertaan, mutta jokaisella kerralla pyörrytti niin paljon, että päätettiin kokeilla iltapäivällä uudelleen.

Kokeilua ei kuitenkaan koskaan tullut, kun iski huono olo ja turhautuminen ja tuntui myös, että täällä oli vähän hoitajista pulaa niin mulle tuota ehdotettiinkin sitten, että kokeillaanko huomenna uudelleen. Mulla oli myös tosi paljon ilmaa mahassa ja sitä oli hankala saada ulos niin tuntui, että siihen meni kaikki voimavarat.

Äite kävi taas vierailulla täällä ja jaksoin olla paremmin hereilläkin, mutta väsymys oli silti tosi kova edelleen. Illalla tehtiin vielä vähän iltapesuja ja sain pestä hiuksetkin sellaisen shampoomyssyn alla. Hoitajat kääntelivät mua myös kylkiasentoon hetkeksi, että sain paremmin ilmaa pihalle mahasta se kyllä helpotti oloa.

Päivällä olin nukkunut tosi paljon huonon olon vuoksi, niin illalla meni vähän valvoessa alkuun. Iltahoitajat kävivät vasta joskus 23 aikaan tässä tekemässä iltatarkastukset ja kohensivat vähän mun maakuasentoa. Tuon jälkeen valvoin vielä hetken, mutta sen jälkeen sain melkein koko yön. Hyvin nukutuksiksi ilman isompia heräilyjä.



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Phalloplastian esikäynti ja ajatuksia tulevasta

Puolentoista vuoden hiljaiselon päätös

Leikkaus siirtyy karvojen takia